Kruip in de huid van

Mister Bean, wie kent hem niet?

Dat onhandige klungelige mannetje die van de meest gewone situaties iets ingewikkelds kan maken en zich in allerlei bochten wringt om daar weer uit te komen. Het is een typetje wat neergezet wordt door Rowan Atkinson, hij is er wereld beroemd mee geworden.  Dit heeft hij bereikt doordat hij zijn droom nooit heeft opgegeven en hij een manier heeft gevonden om te gaan met zijn handicap.

De man achter Mister Bean.

Rowan Atkinson had het als kind niet gemakkelijk, doordat hij stotterde en vanwege zijn uiterlijk opviel, werd hij op school veel gepest. Bron: Omdenken

Toen hij op de Universiteit zat ontdekte hij zijn liefde voor acteren. Doordat hij nog steeds zo stotterde lukte dit niet en richtte hij zich weer volledig op zijn studie. De droom om te acteren bleef. Uiteindelijk ontdekte hij dat hij niet stotterde als hij zich voordeed als iemand anders en precies daar zit het geheim. Rowan Atkinson

Kruip in de huid van…

Ook jij kent het vast wel, er is iets wat je heel erg leuk vindt, je droomt ervan om het te kunnen, om er goed in te zijn. Ooit heb je het geprobeerd. Het lukte niet zo goed. Op dat moment is bij jou de overtuiging ontstaan dat het niets voor jou is. Of, misschien heeft iemand in jou omgeving jou verteld dat het niets voor jou is. Mogelijk heb jij die droom nog steeds en durf je geen nieuwe poging te wagen. Doe dan als Mister Bean en wordt iemand die daar wel goed in is. Stel jezelf voor dat je in huid kruipt van iemand die heel goed is in wat jij graag wilt kunnen en zie het jezelf doen. Je zult merken dat het nu ineens wel lukt, dat jij kunt wat je graag wilt.

Visualiseren

Het jezelf voorstellen dat jij de ander bent is een techniek die visualiseren wordt genoemd. Deze techniek wordt onder andere gebruikt bij NLP en Hypnose

Met deze technieken kun je op een eenvoudige manier grote, positieve, veranderingen maken. Probeer het maar eens op een moment dat jij je verdrietig voelt. Stel je dan een situatie voor dat jij je heel blij voelde, stap maar in die situatie en beleef dat moment weer opnieuw. Zie het helemaal voor je en voel die blijdschap weer. Beleef dat moment net zo lang totdat je de blijdschap in heel je lichaam voelt. Je voelt je gelijk een stuk beter en blij.

Wat is Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)

Het klinkt erg ingewikkeld. Eenvoudig gezegd zijn het veel verschillende technieken die een positieve verandering als doel hebben. Ze zijn onder te verdelen in technieken op het gebied van visualiseren en communiceren. Het NLP college van Rubin Alaie biedt een leuk online CURSUS aan op gebied van NLP. Daarnaast is er ook een  SCHEURKALENDER en een DOEBOEK te koop waarin je heel veel leuke oefeningen kunt vinden. Je kunt er eenvoudig zelf mee aan de slag. 

Doe het samen met mij.

Komend jaar wil je serieus aan de slag om de verandering te maken. Je wilt meer zelfvertrouwen en beter je grenzen kunnen stellen. Je wilt stoppen met piekeren en het heft in eigen handen nemen. Ga dan samen met mij aan de slag! Vanaf januari ga ik met groepen starten. We gaan op een leuke en ontspannen manier met NLP technieken aan de slag. Iedere maand zal er een ander thema aan bod komen. We gaan verschillende oefeningen doen waarmee jij vervolgens direct in het dagelijkse leven aan de slag kunt. Daarna krijg je van mij een heerlijk ontspannende groepsmeditatie/hypnose die aansluit bij het thema van de maand. Deze sessie gaat jou helpen om op een gemakkelijke manier de verandering te maken. Ik ga onder andere gebruik maken van het Doe-boek van het NLP college. TIP: bestel het boek en/of de kalender zodat je alvast kunt gluren wat het inhoudt. Het zou zomaar kunnen dat jij het zo leuk vindt dat je al gelijk aan de slag gaat.

Als je het boek of de kalender besteld via bovenstaande link krijg jij een leuke korting.

Geef je nu op via mijn mailadres Er is plaats voor 6 personen per keer, vol = vol. Je kunt nu al inschrijven voor woensdag 17 januari 19.30 uur en donderdag 25 januari 13.30 uur. Je kunt per maand inschrijven. Data voor volgende sessies volgen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Wilma Klaasse

Hypnotiseur & coach

Heb jij een probleem: angst, boosheid, frustratie, onzekerheid, zit je niet lekker in je vel of heb je onverklaarbare lichamelijke klachten dan kijk ik graag met jou samen of we dat met hypnose op kunnen lossen.

Voor meer informatie kun je altijd een afspraak maken voor een gratis informatiegesprek.

Gratis downloads
Ook interessant

Meer weten over hypnose?

Bestel het E-book met 30% korting