Sessies

Angsten verhelpen

Een angst kan je leven behoorlijk beïnvloeden.

De oorsprong van een angst kan al in je jeugd ontstaan zijn maar kan ook op latere leeftijd ontstaan door een bepaalde (heftige) gebeurtenis die je meemaakt.

Angst kan zo ernstig worden dat het je gewone doen en laten ernstig beperkt en het kan een behoorlijke impact hebben op je plezier in het leven.

Angst ontstaat in je onbewuste, het is een reactie van je onbewuste om jou te beschermen. Er kan een moment of meerdere momenten in je leven geweest zijn dat dit nodig was.

Die angst is nu helemaal niet meer nodig en jij wil er graag vanaf.

Er zijn verschillende technieken met hypnose waarmee we jou angst op kunnen lossen.

Door met jou in gesprek te gaan bekijk ik welke het beste bij jou en je probleem past.

We gaan niet langdurig en diep graven waar de angst vandaan komt maar pakken het direct bij de kern aan.

In vele gevallen kan een angst al in 1 sessie opgelost worden. 

Wist je dat....

We niet diep gaan graven om achter de oorsprong van je angst te komen.

Wist je dat....

Je vaak in 1 sessie al van de angst die je al jaren doet af kunt komen?

Wist je dat....

Je weer vrijheid krijgt en van het leven kunt genieten als je van je angst af bent!

Blije klanten

Deze mensen gingen je voor

Ik heb bij Jen-ai een sessie gedaan voor mijn angst voor autorijden. Ik durfde alleen in de buurt te rijden, als ik wist dat ik verder weg moest sliep ik al nachten van te voren niet. Na de sessie reed ik Yerseke uit. Op de Zanddijk begon het te hozen en te onweren. Ik rijd daar terwijl ik de weg niet ken, bijna niks kunnen zien, de ruitenwissers konden het niet aan en het bliksemde. En ik reed daar gewoon rustig en op mijn gemak!! Zo bijzonder! Een paar weken later ben ik naar Rotterdam gereden, geen stress, geen bakstenen in mijn buik, gewoon rustig rijden, niks aan de hand. Wat ben ik blij!!!
Joyce
Wat een bevrijding!!! Na ruim 20 jaar (niet) geleefd te hebben met een angst, fobie voor het zelf rijden in tunnels en op hoge lange bruggen heb ik de knoop doorgehakt en mij bij Jen-ai gemeld voor een sessie. Ik heb het als ontzettend aangenaam ervaren, de ontspannen sfeer die er bij Wilma heerst draagt bij aan het resultaat. En resultaat heb ik!! De dag na de sessie heb ik voor het eerst sinds ruim 20 jaar zelfstandig door de Westerscheldetunnel gereden, notabene de langste tunnel van Nederland!! De Zeelandbrug staat ook nog op mijn programma. Wat een vrijheid en een bevrijding!! Zit je ook met een uitdaging waar je vanaf wilt, ik kan Jen-ai van harte aanbevelen. Voor mij is Wilma voor altijd "het wondervrouwtje".
J
Ik loop al jaren rond met angsten. Vooral bij situaties waarbij ik de gevolgen niet kan overzien, waarbij ik bang ben de controle te verliezen. Het ergste heb ik dat tijdens het autorijden, als ik zelf rijd maar ook als ik mee rijd. Ik heb in de afgelopen jaren al heel veel verschillende therapieën gevolgd, zonder resultaat. Ik heb 1 sessie gedaan bij Wilma, ik kon na de sessie het gevoel van angst en paniek niet meer ophalen. Kort na de sessie ben ik in de auto gestapt. Het is zo gek, ik deed tijdens het rijden dingen die ik anders nooit gedaan zou hebben. Gewoon, zonder erbij na te denken en zonder een spoortje van angst of beklemmend gevoel. Het voelt als een bevrijding!
Martine

Losse sessie

Online of op locatie
125
  • Uiterst persoonlijke aandacht
  • Online of op locatie
  • In een veilige en comfortabele omgeving
  • Inclusief intake- & kennismakingsgesprek

Pakket van 3 sessies

Op locatie
375
350
  • Pak al je problemen aan bij de kern
  • In een veilige en comfortabele omgeving
  • Uiterst persoonlijke aandacht
  • Online of op locatie
  • Gratis intake- & kennismakingsgesprek
Beste deal