Ik ben Wilma

Ik ben een mensenmens.

Fijn dat je een kijkje neemt op mijn website.

Over hypnose is heel veel te vertellen, veel meer dan dat er op deze website past. Kijk eens rond en als je interesse is gewekt en je hebt vragen stuur dan zeker een berichtje, ik beantwoord graag je vragen.

En dan iets over mezelf…
Ik ben een mensen mens, ik hou van mensen om me heen. Zoals bijna iedereen heb ik tijdens mijn leven mijn rugzak aardig gevuld met alles wat ik heb meegemaakt.

Ik heb al veel ondernomen op het gebied van mijn emotionele gezondheid, zoals Reiki, HSP transitietraining en allerlei andere trainingen op dat gebied.

Ik dacht dat ik alles wel aardig op orde had, maar ik bleef worstelen met een steeds slechter wordende gezondheid.

Vanuit mijn gevoel ben ik de opleiding voor hypnose gaan doen. Toen ik zag wat voor mooie en wonderlijke dingen je daarmee kunt wilde ik dat ook leren, voornamelijk om daar anderen mee te helpen.

Een geweldige bijkomstigheid is dat, door het opruimen van allerlei blokkades, het verbeteren van mijn zelfvertrouwen en zelfrespect mijn lichamelijke klachten zo goed als opgelost zijn.

Dat wil jij toch ook?

Missie & visie

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen er bewust van te maken dat je zelf heel veel invloed hebt op je lichamelijke en mentale gezondheid.

Ik heb ervaren dat veel, soms onverklaarbare, lichamelijke klachten ontstaan door onverwerkte emoties.

Door deze onverwerkte emoties aan te pakken en op te lossen zie je de lichamelijke klachten geleidelijk aan verminderen en in vele gevallen verdwijnen.

Met hypnose kun je snel en doeltreffend het verschil maken.

Dat wil ik jou ook graag laten ervaren.